Novo na top kanalu

Konak kod hilmije nova regionalna hit serija

27 April 2018

Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalci sakriveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do nemačkog skladišta oružja.

Proleće na Top kanalu počinje sa novom regionalnom hit serijom! U koprodukciji Davora Pušića i Nebojše Garića uskoro nam stiže nova humoristička serija, koja će nas vratiti u vreme okupiranog Sarajeva za vreme Drugog svetskog rata. U konak “Kod Hilmije” navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, vojnika handžar divizije, pa sve do nemačkih vojnika i komandanta grada Štumbafirera Šilinga, gde jedni drugima ispred nosa kuju zavere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa.

Prevrtljivog vlasnika konaka igra Emir Hadžihafizbegović, a pored njega u glavnim ulogama imaćemo priliku da gledamo i Tarika Filipovića, Bojana Perića, Milenu Vasić, Darka Tomovića, Marka Cindrića, Ilira Tafu, zatim generaciju mladih glumaca kao što su Marija Pikić, Igor Skvarica, Emir Zumbul Kampetanović, Adnan Omerović, Rijad Gvozden i Dino Sarija ali i mnoge druge proslavljene glumce sa ex YU prostora.

"Kako bi naši gledaoci i nadalje uživali u novitetima na TOP kanalu, raduje nas što vec početkom maja možemo da im pružimo jos jednu vrhunsku seriju sa ovih prostora, ovog puta humorističku! Dok sa nestrpljenjem iščekujemo na TOP kanalu nove sezone "Ubica mog oca", "Senki nad Balkanom", kao i novu seriju "Zigosani u reketu" i ovaj projekat nas izuzetno raduje prevashodno sto izlazi iz kuhinje dokazanih autora komedija koje svi sa uzitkom gledaju", istakla je Aleksandra Subotić, direktor United Medie.

“S obzirom da je za nas veliki izazov biti dio tako značajnog medijskog projekta kao što su akcije United Medie, mi ćemo gledaocima ponuditi naš najjači adut – humor. Ovaj put to je dinamična, sjajno glumljena, po tematici i likovima vrlo netipična situacijska komedija u kojoj smo okupili izuzetnu glumačku ekipu. U “Konaku kod Hilmije” sve je moguće, istorija je samo okvir za priču, a ne striktna, faktografska obaveza. Jako nas zanimaju reakcije publike jer se, zapravo, pričajući priču iz 1941. godine dobro zezamo sa prezentom”, istakao je reditelj serije, Elmir Jukić.

Serija Konak kod Hilmije će imati svoju premijeru 7.5. u 20h na kanalu TOP. Svakog ponedeljka će se emitovati nove epizode, a tokom nedelje gledaoci će moći da pogledaju reprize.

TV serijal “Konak kod Hilmije” potpisuje već dokazani scenarističko-rediteljski duo Feđa Isović i Elmir Jukić, čija je hit serija “Lud, zbunjen, normalan” bila jedna od najgledanijih regionalnih ostvarenja.

More news

United Media Network AG.

Marktgasse 2
8001 Zürich
Switzerland
REG# CHE-200.642.145
VAT# CHE-200.642.145 MWST
office@unitedmedia.net

UNITED MEDIA Sàrl

6, rue Jean Monnet, 2180 Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg